Professionele hulp en advies nodig?

Een helpende hand voor uw vraag of probleem.

Direct professionele hulp of advies nodig? Op deze pagina vindt u website linken en de hulp die zij u kunnen bieden.

 

http://www.slachtofferhulp.nl

Deze stichting stichting geeft gratis hulp aan slachtoffers van verkeersongelukken, (huiselijk)geweld, inbraak en diefstal, (sexueel) misbruik en andere calamiteiten. Zij zijn er ook voor nabestaanden, ooggetuigen en andere betrokkenen.


www.waaromgeloven.nl
Informatie over geloven, God, de Bijbel en bidden. Zit je met vragen over het geloof of wil je zelf een vraag stellen dan kan deze site je hierin hulp bieden.
www.kwfkankerbestrijding.nl
Op deze site kunt u gratis informatie inwinnen maar ook kunt u  vragen stellen over alle soorten kanker per email.
www.ikzoekgod.nl
Gratis vragen stellen over God en Jezus of aan een gratis onlinecursus deel nemen met een persoonlijke coach. Lees ook op deze site de brief die aan jou persoonlijk geschreven is.

www.kindertelefoon.nl
Een luisterend oor voor kinderen in de leeftijdscategorie 8 tot 12 - 13 tot 18 die met problemen zitten zoals gepest worden, problemen thuis, ruzie met vrienden of zich rot voelen. Ze kunnen bellen, chatten of tips vinden in de vragenkast.


www.kwadraad.nl
Kwadraad maatschappelijk werk biedt online hulp maar ook directe hulp per telefoon in de meest uit éénlopende zaken op het gebied van maatschappelijk werk.www.ookzogevoelig.nl
Op deze website vind je informatie over hoogsensiviteit oftewel hooggevoeligheid.

www.sensoor.nl
Wanner je ergens anoniem over wilt praten, luisteren wij. We denken met je mee en staan even naast je. Met tijd en aandacht voor jouw verhaal.


www.landelijksteunpuntrouw.nl
Het landelijk steunpunt rouw wil zowel op emotioneel als op zakelijk gebied hulp en advies bieden.

 

www.meldpuntsexueelmisbruik.nl en www.slachtofferwijzer.nl
Bent u slachtoffer of getuige van sexueel misbruik of sexueel geweld. Of heeft iemand in uw omgeving hiermee te maken. De hulplijnen voor sexueel misbruik helpen en u en geven u advies bij welke instantie u terecht kunt.

www.dedriehoek.nl
Kerkmaatschappelijk werk voor ambtsdragers en gemeenteleden - deskundig advies in steun als je het nodig hebt. Wij geloven in de kracht van de kerk en stimuleren haar in de functie van steungever.
www.jestaatnietalleen.nl 
Online hulp en informatie bij suicidaal gedrag of zelfbeschadiging voor meisjes.

 

www.pratenonline.nl
Praten online is effectief in het verminderen van depressieve klachten bij jongeren tussen de 12 en 23 jaar.