Welkom

Beste bezoeker,

Welkom op de website Parels van Liefde

Liefde en geluk zijn de twee meest bezongen en beschreven emotionele gemoedstoestanden van de mens. Liefde is niet alleen de onvoorwaardelijke liefdesrelatie tussen twee mensen of tussen familieleden. Liefde wordt in veel religies en spirituele stromingen beschouwd als een levensopvatting en heeft dus in de ruimste zin van het woord niets met haat te maken.

Wij zijn dus allemaal een deel van de universele liefde en alle mensen zijn door die universele liefde met elkaar verbonden. Wanneer iedereen vanuit deze visie zou leven, zouden er geen (ernstige) conflicten meer zijn.

Op deze website vindt u gedichten, columns en verhalen en vier keer een gratis roman > zie Boek on line 1, 2, 3 en 4

Gedichten waarbij voor de titel een sterretje staat vermeld zijn in werkelijkheid teksten van liedjes.

Een spreekbeurt/bloemlezing voor uw koffie-vrouwenouchtend al of niet in combinatie met het Zangduo Bertha&Bartha of misschien wilt u/jij zelf op deze site een mooi kort (eigen)verhaal delen waarin een parel van liefde zit verwerkt, kijk dan op de contactpagina. 

Ik vertrouw erop dat als u deze site wil delen of zou willen aanbevelen aan anderen, u zelf ook oprecht een parel van liefde wilt doorgeven.

Ik wens u veel leesplezier toe en dat deze gedichten, columns en verhalen u de nodige hoop, troost en bemoediging zullen geven.

                                   

Liefdevolle groet,
Bertha de Bruin Klop